Hotel Sant Jordi

Actualitat
Any 1999

Un petit gran hotel amb estil propi

L'Hotel Sant Jordi va obrir les portes el segle passat, el 23 d'abril del 1999, precisament el dia de Sant Jordi. Va néixer entre flors i llibres a la petita ciutat termal de Montbrió del Camp.

La nostra és una història construïda amb passos petits però ferms, creixent de forma contínua i sostenible, per oferir la millor qualitat a les nostres instal·lacions i un servei còmplice amb els nostres hostes.

Hotel Sant Jordi és un hotel familiar que ha anat creixent i modernitzant les seves instal·lacions per adaptar-se a les necessitats dels nostres clients, reconvertint un edifici que albergava habitatges i una fàbrica d'articles de pell, a un hotel de tres estrelles amb prestacions molt superiors a la seva categoria.

Al llarg de tots aquests anys hem adquirit un estil propi, basat en la cordialitat, la cura dels detalls i el bon gust.

La nostra voluntat ha estat sempre oferir als nostres clients un lloc de descans, íntim i acollidor, acompanyat d'un servei eficient i proper. Un lloc per desconnectar i trobar-se.

Als darrers anys hem inaugurat una piscina exterior amb una agradable zona enjardinada que permet tenir vivències refrescants i relaxants. També un pàrquing entre arbres fruiters exclusiu pels nostres clients.

La instal·lació més recent és l’espai dedicat en exclusiva als amants del cicloturisme amb pàrquing tancat per a bicicletes, eines bàsiques, punt de neteja amb aigua, armariets i kit de primers auxilis.

Renovació constant respectant l’entorn

L’Hotel Sant Jordi està totalment remodelat al seu interior. Conservant l’estructura externa de l’edifici original, aconsegueix una integració completa i respectuosa amb el seu entorn urbà.

A la planta baixa hi ha la recepció, una sala d’estar, el menjador i la zona de cuina.

Les habitacions, distribuïdes a les tres plantes superiors, tenen diverses categories: Habitació Suite, Habitació Doble superior, Habitació Doble estàndard i Habitació Individual. Totes són exteriors i molt confortables.

Els Apartaments Sant Jordi, situats a l’edifici davant de l’entrada del nostre hotel, són una excel·lent opció per als clients que volen gaudir de més autonomia en un gran entorn. Els apartaments disposen de tot el que necessiteu per tenir una estada memorable i autònoma.

Actualment estem desenvolupant un nou projecte amb la construcció d’un restaurant i dues suites noves que augmentaran la capacitat i la qualitat de les nostres instal·lacions.

Reserva via web

Obtingui el millor
preu garantit

Descompte empresa

Tarifes especials
per a empresa

Mascotes

Mascotes gratis
reservant a la nostra web

Cicloturisme

Pàrquing tancat
bicicletes gratis

Pàrquing gratuït

Aparqueu el vostre
vehicle gratis

Entorn i activitats
al Baix Camp

Stories per a tots els públics que no s’obliden!

Ubicats a la ciutat balneari de Montbrió del Camp, al costat de les platges de Cambrils i Salou a la Costa Daurada. Podreu gaudir de les moltes rutes de cicloturisme del Baix Camp, anar a Port Aventura, a la platja o gaudir amb la gastronomia local. També realitzar visites culturals als nostres nombrosos museus, a Tarragona a Reus…

Vegeu les moltes activitats que podeu realitzar tant de platja com d’interior a la nostra secció o vingueu a la recepció, ens encanta atendre’l.

Cicloturisme
al Baix Camp

Hotel Sant Jordi, likes for bike!

Si us apassiona el cicloturisme i la mountain bike aquest és el vostre hotel. Ens han concedit el segell de “Cicloturisme a Catalunya”. Us oferim gratuïtament pàrquing tancat per a bicicletes, kit de primers auxilis, espai de neteja amb punt d’aigua, eines bàsiques per a reparació, servei de armariets, rutes amb bicicleta per a tots els públics…

El cicloturisme al Baix Camp us ofereix rutes en bicicleta paisatgistes, temàtiques, patrimonials i culturals