Cicloturisme al Baix Camp i a la Costa Daurada

El cicloturisme al Baix Camp i a la Costa Daurada és una magnífica manera de conèixer tots els racons de la nostra geografia a ritme de pedal. Hi ha rutes de bicicleta per a tots els públics i condició física. N’hi ha de tranquil·les que discorren per camins i plans, i d’altres de més exigents per a qui agradi una activitat física més intensa.

Combinar rutes de cicloturisme al Baix Camp amb rutes de cicloturisme a la Costa Daurada és la millor manera d’assaborir en una mateixa jornada els nostres paisatges de costa i interior.

A l’Hotel Sant Jordi trobareu tot el que necessiteu per guardar de forma segura i mantenir la vostra bicicleta mentre estigueu amb nosaltres:

Pàrquing tancat per a bicicletes | kit de primers auxilis |espai de neteja | punt d’aigua | eines bàsiques per a reparació | servei de armariets

El cicloturisme al Baix Camp ofereix diferents tipus de rutes:

Temàtiques

Centrades en una àrea d'interès concreta com ara la Ruta de l'Oli, Ruta de les Ermites, Ruta dels campanars…

Territorials

Rutes amb bicicleta que connecten les diferents poblacions del Baix Camp i del Tarragonès

Paisatgistes

Els racons més macos i els paisatges més espectaculars perquè la nostra vista voli mentre pedalegem

Patrimonials

Ens descobriran les moltes i variades joies arquitectòniques i culturals de la nostra comarca

Recomanacions per a la ruta amb bicicleta pel Baix Camp

A l’espai de cicloturisme de l’Hotel Sant Jordi trobareu tot el que necessiteu per mantenir la vostra bicicleta mentre esteu amb nosaltres. Pàrquing tancat per a bicicletes, kit de primers auxilis, espai de neteja amb punt d’aigua, eines bàsiques per a reparació, servei de taquilles.

Cal esmentar el projecte personal que ha posat en marxa el guia de cicloturisme Josep Maria Galofre, àlies Galo. Ha creat una sèrie de 133 fitxes amb totes les dades necessàries per gaudir d’aquestes rutes amb bicicleta pel Baix Camp. A la web Bicirutes Galo trobareu les diferents rutes i camins que tenim al nostre territori i totes les possibilitats de desplaçar-nos a Bicicleta pel Baix Camp i el Tarragonès.

Una altra opció interessant és Wikilog on els seus més de 9 milions d’usuaris assenyalen i comparteixen, amb tot detall, les rutes amb bicicleta que han fet.

A Montbike, botiga especialitzada en bicicletes de Montbrió del Camp. Podreu llogar una bicicleta, fer reparacions al seu taller o comprar qualsevol accessori que necessiteu. Està a 10 minuts caminant de l’hotel o a 3 minuts si aneu en cotxe.

Hi ha una sèrie d’accions més que recomanables per gaudir de la ruta:

Rutes cicloturisme al Baix Camp

Aquí pots veure 4 rutes que hem seleccionat pel Baix camp

Powered by Wikiloc
Powered by Wikiloc
Powered by Wikiloc
Powered by Wikiloc

Rutes cicloturisme a Costa Daurada

Aquí pots veure 4 rutes que hem seleccionat per la Costa Daurada

Powered by Wikiloc
Powered by Wikiloc
Powered by Wikiloc
Powered by Wikiloc